ALTA WADING BOOT FELT

ALTA WADING BOOT FELT

ALTA WADING BOOT FELT
Størrelse
På lager
kr 1,899.00
Inklusive MVA

 

Denne modellen av våre Alta vadesko har en avansert og kompleks konstruksjon som er designet for å gi foten optimal støtte under ulike forhold. Skoene er bygget opp rundt en støpt såle av PU med forsterkninger på siden og over tærne. Dette gir en solid og stødig plattform for hele støvelen. Du kan velge mellom klassisk filtsåle eller Vigram IdroGrip gummisåle. Hovedmaterialet som benyttes er lett og sterk PVC som er forsterket med gummi rundt de nedre delene av støvelen. Speed-Lace-snøresystem gjør det enkelt og raskt å snøre støvlene og ta de av. Den løse delen av snøringen oppbevares sikkert i den spesielle lommen i overkant av pløsen.

Vi har lagt stor vekt på å optimalisere komforten inne i støvelen. Hælkappen er utformet slik at den gir godt grep over fotens bakside for å unngå glipp. Innsiden er foret med Lycra for beste komfort. Innersålen er laget av formstøpt EVA som sørger for bra støtte. Det er også en mellomsåle av Texon som gir god støtdemping ved lange turer langs elv, sjø og kysten.

Spesifikasjoner:

Såle: filt.

Farge: Graphite/coal

Vekt: 750 gr per støvel i størrelse #11

Størrelser: US 7-15

1704101232806
1 Produkter
7033840133396
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.