Browning X-Bolt PRO Carbon

Browning X-Bolt PRO Carbon

Browning X-Bolt PRO Carbon
På lager
kr 39,990.00
Inklusive MVA

 

X-Bolt PRO er utstyrt med eksklusivt stokkmaterialer. Carbonstokken gjør riflen ekstra lett.

Løpene er hånd-lappet for perfekt overflate. Resultatet er "Custom-rifle"- presisjon og betydelig mindre mantelavsetninger. Sluttstykket og hevarm er spiralflutet og alt metall er belagt med Cerakote Tungsten som ikke bare gir våpenet et vakkert utseende, men som også gir en overlegen rust- og slitasjebeskyttelse. Som om ikke det var nok, er NORWAY-utgavene i motsetning til de internasjonale utgavene, produsert i rustfritt stål.

Pipelengde 51 cm, kaliber 308w, riflestigning 1:12, Magasin 4+1, Carbon, 346mm, håndsvell, carbonrekylblokk, forlengbar Inflex kolbekappe. Vekt 2,76kg. Short Action, cerakoted matt rustfritt stål, glassbeddet, 8 festepunkter for kikkertmontasjer. Bolt-action , 60 graders hevarmsløft, justerbart avtrekk, uttakbart trommelmagasin,  sikring på kolbehals, boltsikringsutløser på hevarm.

2206141230990
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.