Blaser K95 Ultimate AC 7x57R

Blaser K95 Ultimate AC 7x57R

Blaser K95 Ultimate AC 7x57R
Ikke på lager
kr 72,999.00
Inklusive MVA

 

Robust design og legendarisk opptaksnøyaktighet. Takket være det ergonomisk optimaliserte syntetiske tommelhullet kombinerer K95 Ultimate tradisjon og funksjonalitet på en unik måte.

  • Ergonomisk optimalisert syntetisk tommelhullstock
  • Svartbrun syntetisk stock med svarte elastomerinnlegg
  • Tilgjengelige alternativer inkluderer: justerbar kam, justerbar rekylpute, rekylabsorpsjonssystem K95 Ultimate

NØYAKTIG

Blaser presisjon utløser Den utmerkede skarpe kvaliteten er en forutsetning for et nøyaktig skudd. Blaser vippeblokklås Pålitelig og sterk, designet for åvære i stand til å håndtere med de høyeste kammertrykkene: dette er grunnlaget for den legendariskeK95-presisjonen. Blaser Saddle Mount Tønnen og kikkertsiktet danner en enhet som gir nøyaktig skyting dag ut og dag inn. Omfanget monteres rett over kammeret slik at tønnen er fri til å bevege seg og treffpunktet forblir konsistent til enhver tid. Kald hammer smidd fat og kammer Både fatet og kammeret er kald hammer smidd i de fleste kaliber, slik at de kan være perfekt konsentriske.

SIKKER

Manuelt cocking-system Betraktet som et av de beste cocking-systemene i verden, kan ingen konvensjonell sikkerhetsfanger tilby sikkerhetsnivået garantert av en uncocked skytestift. Den K95 er manuelt cocked like før skuddet er tatt. Hvis det ikke avfyres noe skudd, avfyres avfyringsnålsfjæren ved å trekke tilbake cocking-spaken. Automatisk decocking Når låsespaken betjenes, blir låsen automatisk decocked. Beskyttelse mot uautorisert bruk Vippeblokken, sammen med den integrerte avfyringsstiften, kan fjernes fra K95 i bare to trinn og lagres separat.

PÅLITELIG

Godt beskyttet mot korrosjon Alle metalldelene på K95 er enten produsert av korrosjonsbestandige materialer eller beskyttet av spesiell overflatebehandling. Tønnens boring og kammer er polert og krever vanlig pleie. Raskt demontert, lett rengjort Selv ute i felten er det enkelt å demontere og sette sammen K95 på få sekunder. Rengjøring av K95 er også enkelt når som helst, enten du har å gjøre med snø, skitt eller skogsavfall.

JAKTBAR

Lett og lett å håndtere Så kompakt som mulig, er K95 den perfekte riflen for fysisk krevende jakt. Den er klar til å skyte på sekunder og ekstremt nøyaktig. Optimal balanse Utmerket vektfordeling hjelper med intuitiv håndtering så vel som med rask, jevn montering.

ALLSIDIG

K95 utskiftbare fat er tilgjengelig i mange kaliber og forskjellige versjoner, slik at det er enkelt å sette opp denne allsidige riflen for et bredt spekter av utfordringer. Når den er nullstilt, passer hvert fat og lar deg treffe målet ditt uten problemer.

2302030919420
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.