Fario Tactical Float Camo
Fario Tactical Float Camo
Fario Tactical Float Camo
Fario Tactical Float Camo

Fario Tactical Float Camo

Fario Tactical Float Camo
Snøreklasse
På lager
kr 899.00
Inklusive MVA

 

Fario Tactical CAMO er fluesnøret for fiske på kort- og middels hold. Et meget lettkastet snøre som passer utmerket til nybegynnere og til eksperter som fisker på utfordrende steder hvor speykasting er viktig.

Fario Tactical er en meget allsidig line for fluefiskere på alle nivåer og vårt fremste våpen til nærfiske og der det er trangt om plassen. Linens klumplengde og konstruksjon passer veldig godt for nybegynnere fordi stangen lades effektivt selv med lite line utenfor toppringen. Det er enkelt å oppnå høy linehastighet og god kontakt mellom stang og snøre, noe som er en utfordring for alle i startgropen. Fario Tactical er først og fremst designet for fiske i mindre elver og innsjøer hvor presentasjonen er viktigere enn lange kast og nedlegg med mye line i luften. Dette snøret er også veldig anvendelig når man fisker fra flytering og ofte kommer tett på fisken. En litt kortere klump gjør det også enklere å kaste når du sitter lavt over vannet. Ute på vannet er man mer eksponert for vind og Fario Tactical er dessuten mindre vindpåvirket enn de andre Fario snørene når det blåser litt. Dette fluesnøret presenterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med meget god kontroll og presisjon på kort til middels distanse (<20m).

TAPERINGEN

Taperingen i denne linen er ganske lik den tidligste utgaven av Presentation og egner seg således til et bredt register av ulike kast. Klumplengden er 9,25m og hovedtyngden av vekten er plassert bakover som gjør snøret utmerket til ulike varianter av vannkast (spey) og er vårt første valg når du skal lære deg dette. Den noe kortere klumpen vs. Fario Elite gjør innkastet på vannkast enklere og ankringen mindre plasskrevende når du fisker der det er trangt. Dette merkes godt når du må ankre mer foran deg enn på siden. I likhet med de øvrige Fario snørene har også Tactical en forholdsvis lang fronttapering som gir jevn- og presis kraftoverføring, viktige momenter for fiske med delikate presentasjoner på vannet. Baktaperingen er på 1,65 meter etterfulgt av 3 meter handling line som gir god stabilitet i luften for kasting med overheng, og sørger for en stabil linebukt som holder kastet ut slik at kastet ikke kollapser. Handling line gir også en sterk overgang mellom klump og skyteline som er veldig utsatt under kasting. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front. Total lengde varierer mellom 25 m/82 ft i #2-3 to 27,5 meters/90 ft i #4-6.

TEKNOLOGI

TLT - (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact med bare 6% strekk.

2107231610421
14 Produkter
7033841069922
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.