Prey Target 8,5 cm 12 g 09 UV Red Tail

Prey Target 8,5 cm 12 g 09 UV Red Tail

Prey Target 8,5 cm 12 g 09 UV Red Tail
På lager
kr 159.00
Inklusive MVA

 

Prey Target er wobblere med flere unike egenskaper som predatorene garantert kommer til å like! De kaster langt, de svømmer som det naturlige byttet, og har en kroppsfasong som gir god silhuett. Flere av de har også kledd seg ut i naturens egen drakt for å lure de mest mistenksomme til en matbit. Den ovale splitt ringen i front gir stabile og naturtro svømmebevegelser selv i dorgefart opp mot 5 knop. Med raslekuler i buken blir predatorer fort bytter. Leveres i flere naturtro imitasjoner, men også skrikende fantasifarger som trigger til harde hugg. Her får du fiskeopplevelser og kasteegenskaper du aldri har opplevd med wobblere tidligere! 

Prey Target 8,5cm er suspending, altså vektløs i vann. Den dykker ned til 0,9-1,2meter ved direkte innsveiving og blir stående på den dybden hvor sveivingen stoppes. Denne tolererer hardt strømmende vann meget godt, noe som gjør den optimal som kastewobbler etter sjøørret og laks i elva!

2004021231740
3 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.