Rapala Scatter Rap Countdown RT 7cm

Rapala Scatter Rap Countdown RT 7cm

Rapala Scatter Rap Countdown RT 7cm
På lager
kr 179.00
Inklusive MVA

 

Imitasjon av en byttefisk som rømmer. Byttefisk stikker av og gjør unnamanøver når de blir forfulgt av rovfisk, og det er denne uberegnelige og unnvikende svømmebevegelsen som utløser angrepet fra større fisk. Scatter Rap® CountDown® fikk en hederlig plassering i den store wobblertesten som magasinet Villmarksliv kjørte sesongen 2019.

Scatter Rap® CountDown® er langtkastende og synkende. Dette gjør at du kan telle deg ned til ønsket fiskedyp. Wobbleren synker ca. 1 meter på 3 sekunder. Beste kvalitet balsatre i konstruksjonen gir naturlige svømmebevegelser, og med Scatter Lip™ kommer den uberegnelige og unnvikende aksjonen; perfekt imitert rømmende byttefisk. Ypperlig til fiske også i elv da Scatter Lip™ gir wobbleren store utslag.

• VMC Black Nickel krok str. 6
• Svømmedyp: 1,8-2,7m
• Lengde 7cm
• Vekt 7 gram

STOR TEST 2019
23 testfiskere fra hele landet har fra mai til september 2019 vært på 106 fisketurer, og de har fått 385 ørreter på land. 16 wobblermodeller fra ulike leverandører ble testet av hver testfisker og kravet var at alle modellene skulle brukes like lenge på hver tur og at fangsten ble loggført. Testfiskerne har også registrert antall «sikre» napp. Dommerpanelet bestod av ørreten selv.
Resultatet for Rapala’s 4 modeller av de 16 testwobblerne var overveldende; med 1.plass, 2.plass, 4.plass og 5.plass. En hederlig femteplass (av 16) til Scatter Rap® CountDown® RT med sine 30 ørret på land og 39 sikre napp.

003267
7 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.