Rapala Shadow Rap ROL

Rapala Shadow Rap ROL

Rapala Shadow Rap ROL
Størrelse
På lager
kr 189.00
Inklusive MVA

 

Imitasjon av døende byttefisk. Shadow Rap® imiterer de siste bevegelsene og skjelvingene før den fader ut som en skygge og sakte synker mot bunnen. Shadow Rap® svømmer som en vanlig minnow ved jevn og normal innsveiving, og er spesielt godt egnet til ørret og annen innlandsfisk. Shadow Rap® fikk en hederlig plassering i den store wobblertesten som magasinet Villmarksliv kjørte sesongen 2019.

Fisketeknikk:
Med et lite twitch i stangtuppen, og ved å gi slakk line, vil Shadow Rap® gli over til siden, snu seg mot angriperen, og med en skjelvende bevegelse gli over på siden og ned mot dypet med hodet først. En såkalt death quiver. Dette betyr at du kan holde agnet lenge i bittsonen. Tungsten-kuler og vektbalansering er brukt for å oppnå disse bevegelsene.
VMC® Black Nickel kroker gir god gjennomtrengning.

• VMC Black Nickel krok str. 6
• Svømmedyp: 0,6-1,2m
• Lengde 11cm
• Vekt 13 gram

«The most dangerous moves ever»

STOR TEST 2019
23 testfiskere fra hele landet har fra mai til september 2019 vært på 106 fisketurer, og de har fått 385 ørreter på land. 16 wobblermodeller fra ulike leverandører ble testet av hver testfisker og kravet var at alle modellene skulle brukes like lenge på hver tur og at fangsten ble loggført. Testfiskerne har også registrert antall «sikre» napp. Dommerpanelet bestod av ørreten selv.
Resultatet for Rapala’s 4 modeller av de 16 testwobblerne var overveldende; med 1.plass, 2.plass, 4.plass og 5.plass. En hederlig fjerdeplass til Rapala® Shadow Rap® 7cm ROL med sine 33 ørret på land og 44 sikre napp.
Vi siterer fra magasinet Villmarksliv’s testresultat: «Shadow Rap® er en wobbler vi aldri har testet før, og den utmerker seg i testen. Ifølge produsenten skal den imitere «en døende byttefisks siste krampetrekninger», noe den tydeligvis har klart denne sommeren. 33 ørreter på land, hvorav halvparten veide over en halvkilo, gir den sølvblanke wobbleren en hederlig fjerdeplass.»

200222124532
5 Produkter
022677290171
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.