Rapala Countdown elite 7,5 cm GDFT

Rapala Countdown elite 7,5 cm GDFT

Rapala Countdown elite 7,5 cm GDFT
På lager
kr 199.00
Inklusive MVA

 

Imitasjon av byttefisk. CountDown® Elite representerer over 80 års Rapala-erfaring med utvikling og førsteklasses håndverk, og er den råeste premium balsawobbler verden noensinne har sett. CountDown® Elite er bygget i en konstruksjon som gir maksimal kastedistanse og treffsikkerhet, og den imitasjonsmessige svømmebevegelsen trigger uten tvil rovfisken.

Den har den legendariske kontrollerte og saktesynkende CountDown-egenskapen som vi fra før kjenner så godt, i tillegg har den forbedret både styrke, varighet og allsidighet. Ved spinnstopp gir CD Elite en fristende, vrikkende bevegelse når den synker slik småfisk gjør når de slipper seg ned mot bunnen.

Fargemønstrene kombinerer metallisk overflate, HD-print og flere nye attraktive mønster, noe som bringer fiskeimitasjonen til et helt nytt nivå.
Ved fiskestart i vann og elver på Østlandet våren 2020 har CountDown® Elite allerede gitt flotte fangster av stor fisk.

• VMC Black Nickel krok str. 10
• Synkende
• Svømmedyp: 1,2m
• Lengde 7,5cm
• Vekt 10 gram

2104261333321
6 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.