Thermacell Myggjager MR450

Thermacell Myggjager MR450

Thermacell Myggjager MR450
På lager
kr 629.00
Inklusive MVA

 

MR450 er en litt kraftigere bærbar myggjager som gir deg ca 20 M2 mygg- og insektfri sone. Passer perfekt til jakt, fiske, camping og på tur i skog og mark. MR450 har ekstra gummiarmering på håndtaket og et lys som varsler når myggjageren er aktivert. I tillegg er den påmontert en klips for å henge myggjageren i beltet. Dermed er den enda mer praktisk på tur.

Salgsesken inneholder
1 stk myggjager
1 stk gasspatron (12 timer)
3 stk matter med myggavvisende middel (4 timer hver).

  • Frastøter mygg, knott og andre flyvende insekter
  • Skaper en ca. 20 m2 myggfri sone fra der apparatet er plassert
  • Kommer med 3 matter innsatt med alletrin og en gasspatron som gir 12 timers beskyttelse
  • Refill og apparater er tilgjengelig på nett og via forhandlere av myggprodukter i hele Norge
  • Stillegående, luktfri og benytter ingen åpen flamme
  • Klips som enkelt fester apparatet til kroppen
  • Aktiv beskyttende sone-indikator
  • Gummiarmering
  • 100% fornøydgaranti

Alle Thermacell Myggjagere fungerer på samme måte.

De ulike modellene benytter også samme refill, i form av av matter med myggavvisende middel og gasspatroner. Thermacell myggjager MR450 avviser mygg ved å skape en 20 m2 mygg-og knottfri sone. Dette gjør den ved å frigjøre Allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter.

Myggjagerfunksjonen drives av en patron med butangass. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En liten matte med Allethrin settes inn på metallgrillen og sprer det ut i luften og skaper på denne måten den beskyttende sonen.

Apparatet vil gi full effekt etter ca. 10 minutter.

Vær oppmerksom på at gass ikke kan tas med på fly. Men siden Backpacker benytter en gassbeholder, som f.eks Primus, gjør dette apparatet seg ideelt for reisende. Alt du behøver å gjøre er og kjøpe gassbeholderen på destinasjonsstedet.

1807121157878
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.