Crispi Valdres GTX Black/Orange

Crispi Valdres GTX Black/Orange

Crispi Valdres GTX Black/Orange

Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 2,699.00
Inklusive MVA

 

Crispi Valdres GTX - Black/Orange

Crispi Valdres GTX er en klassisk fjellsko som sitter særdeles godt på foten.

Førsteinntrykket av skoen er at det ser ut som en klassisk lærstøvel. Designet er forøvrig spritet opp litt med en såle og lisser i spreke farger, noe vi liker godt. Hel- og tåkappen er ekstra forsterket.

Snøremekanismen er solid og har 2 låsehemper for ekstra fleksibel snøring.

Crisp Valdres GTX er en solid og stabil lettvekter, takket være Crispi's egen TWT (Thermo Wire Technology) teknologi. TWT sørger for lav vekt samtidig som stabiliteten opprettholdes.

"Beste passform og komfort"

Skoen har en stor og god åpning som gjør den enkel å ta av og på. Du vil også kjenne at den er god å ha på foten og det er en grunn til at den fikk utmerkelsen "Beste passform og komfort" i Villmarksliv's test av lette fjellsko august 2017.

God såle og GoreTex-membran
Vibram® Super Grip yttersåle sørger for godt feste. GoreTex® Extended Comfort membran sørger for at føttene dine forblir tørre samtidig som det puster.

Vekt: 650g per sko 

1902161340610
0 Artikkel
8013180949412
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.