• På salg!
  • -31%
Guideline LPXe Tohånds - 4 pc

Guideline LPXe Tohånds - 4 pc

Guideline LPXe Tohånds - 4 pc
Modell
På lager
kr 4,340.10 kr 6,290.00 -31%
Inklusive MVA

 

LPXe er en klassiker med sin raske ¾-dels aksjon som går dypt i klingen. Under det sobre designet skjuler det seg avanserte grafittstrukturer og egenskaper som appelerer til alle fiskere. Ikoniske fluestenger for alt fra lett ørret- til laksefiske.

LPXe-serien er en klassiker, vår sjel og DNA. I forkant av 2017 sesongen gjennomgikk serien en total oppgradering av aksjoner, materialer og design. For 2020 sesongen har vi tilført spennende modeller som gjør denne stangserien enda mer komplett. Det er 3 nye tohåndsmodeller som kommer til å bli klassikere som resten: 13' #7/8 er basert på aksjonen i #8/9, lett spenstig og et førstevalg til mange mindre elver. 14' #10/11 er basert på aksjonen i #9/10 og er en skikkelig arbeidshest for fiske etter stor fisk med store fluer/tidligfiske i middels store elver. 15' #9/10 har en helt ny aksjon som vi holder som en potensiell ny allrounder i serien.


Stengene er følsomme, lette, velbalanserte og har en rask ¾ dels aksjon som går dypt i klingen. LPXe har matt diskret finish som kommer til å imponere deg i alle detaljer. Gjennom å benytte nye grafittstrukturer og skjærningsmønster, har vi forbedret holdbarheten og tilbakeslagshastigheten i klingene betraktelig. Ringsettet er av samme type som på våre RSi-stenger. Alle stenger i serien har enbente snakeringer, for minimal vekt og for å unngå uønsket oppstiving av klingen. Fuji KW er unike dragringer som eliminerer problemet med at snøret vikler seg inn i dragringen når du skyter line. At de har markedets kuleste utseende er heller ingen ulempe.

 

Snellefestene er lette og solide med spesialdesignede detaljer som matcher den halvmatte, noe transparente overflaten på klingen perfekt. Korkhåndtakenes lengde, form og diameter er oppgraderte og tilpasset hver enkelt stang. Switch stengene kommer med en ny versjon av vårt unike håndtak med utdragbar nedre del. Alle LPXe stenger leveres med air-mesh futteral i en lett og solid corduratube.

1704101242307
1 Produkter
7033840131651
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.