Guideline Fario NT8 Half Wells Grip
Guideline Fario NT8 Half Wells Grip
Guideline Fario NT8 Half Wells Grip
  • På salg!
Guideline Fario NT8 Half Wells Grip
Guideline Fario NT8 Half Wells Grip
Guideline Fario NT8 Half Wells Grip

Guideline Fario NT8 Half Wells Grip

Guideline Fario NT8 Half Wells Grip

Modell
På lager
kr 6,999.00
Inklusive MVA

 

Fario NT8 er den beste kombinasjonen av fiske- og kasteegenskaper. Stengene er laget med Silica Nano forsterkningsteknologi som gir deg kompromissløs følsomhet, styrke i klingen og linekontroll på alle lengder. De to letteste modellene kommer med half- eller full wells grep. 25-års garanti til første eier.

Fario NT8 er bygget med Silica Nano-resin forsterkningsteknologi som reduserer vekten på stangen og øker styrken på karbonfibrene. Klingen består av IM8-46T High Tensile karbon som vi har designet til å gi en aksjon som rett og slett har vært utenkelig fram til nå. I disse stengene får du full pakke med egenskaper som er perfekte til et allsidig ørretfiske med alle typer over- og underhåndskast. Stengene er svært lette i hånden, presise med rask tilbakeslagshastighet og er nesten uten etterslag. Bøyningskurven er trekvart dyp med herlige progressive egenskaper som gir deg optimal følsomhet på både korte- og lange kast.

 

Stangaksjon og linehastighet påvirker utrulling av line og overslag av fortommen. Stenger som er for raske og stive har en tendens til å ikke kunne slå over lange fortommer skikkelig med delikate presentasjoner. Fario NT8 er finfiske stenger "par excellence" for sofistikerte ørretfiskere som vet at feilmarginene er små når kresen, stor ørret vaker! Fario NT8 passer for et bredt spekter med kastestiler og oppleves som både- lettkastet og tolerant. Stengene i klasse 4 og 5 har fantastiske finfiske egenskaper for allround nymfe- og tørrfluefiske ned til de tynneste fortommer.

  • Spesialdesignet Half Wells håndtak i Super Grade Portugisisk kork.
  • To forskjellige modeller: 9´ #4 og 9´ #5.
  • Karbongrå klinge med sateng finish.
  • Lettvekts Titanium-anodiserte enbente ringer.
  • Fuji KW linefører ring.
  • Snellefeste i aluminium med innlegg som simulerer grafitt strukturen i stangen.
  • NT8 stenger blir levert med Air Mesh stangtrekk og lettvekts stangtube.
Modell Lengde Klass Vekt Deler Rek. Klumpevekt
Fario NT8 904 - Half Wells 9' #4 76 g 4 9-11g / 140-170 grains
Fario NT8 905 - Half Wells 9' #5 80 g 4 11-13g / 170-200 grains
2103171350950
8 Produkter
7033841058056
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.