Seagate 30H

Seagate 30H

Seagate 30H
På lager
kr 2,699.00
Inklusive MVA

 

Muligens den ultimate snellen for norske forhold! Daiwa Seagate 30H det perfekte valget. Med enestående presisjon og topp ytelse vil denne snellen gjøre fisketuren perfekt.

Seagate 30H er skapt for å møte de utfordrende forholdene vi har i Norge. Den robuste konstruksjonen sikrer eksepsjonell holdbarhet, slik at du kan takle de største fiskene uten problem. Den avanserte teknologien og høykvalitetsmaterialene gjør at snellen tåler selv de tøffeste forholdene og fortsetter å yte på sitt beste.

Med et kraftig 6.1:1 utvekslingsforhold gir Seagate 30H deg lynraske innsveivinger, perfekt for å lande store troféfisker. De presisjonskuttede girene sikrer en jevn og god opplevelse aansett om du jakter på kveite eller torsk. Snellens avanserte bremsesystem gi deg overlegen kontroll i enhver kamp.

Seagate 30H har også en romslig linekapasitet, slik at du kan ha rikelig med snøre for fiske på store dyp. Snellens ergonomiske håndtak og myke berøringsknapp gir en behagelig og trygg følelse, selv under lange fighter.

6,1:1, 3stk kulelagere, kapasitet på 0.40mm/455m, vekt 425g og 7kg bremsekraft.

240515120815
2 Produkter
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.