Peregrine Bullets VRG3 x25
Peregrine Bullets VRG3 x25
Peregrine Bullets VRG3 x25
Peregrine Bullets VRG3 x25

Peregrine Bullets VRG3 x25

Peregrine Bullets VRG3 x25
Kaliber
Grains
På lager
kr 580.00
Inklusive MVA

 

25 kuler fra Peregrine Bullets

VRG3 “Ekspanderende kule” - Jakt I busker og kratt

(Også kjent som Bushmaster jaktkule)

Denne ekspanderende Bushmaster kulen i kopper (VRG3) er designet for alle typer jakt i busk og kratt, og ekspanderer I kontakt med mykt vev så lavt som 1500fps. Samtidig kan den stå imot høyhastighets anslag på grunn av en kontrollert ekspansjon av soppform dannelsen. Denne allsidige kulen har en svært dødelig ytelse med minimal skade til kjøttet. Den leverer I alle typer jaktsammenheng, for mykt vev i samme grad som tykk og hardt bein, denne kulen skuffer ikke. I de større kalibrene 375 og opp, er den også utmerket for storvilt jakt med bolt action og dobbeltløp rifler som krever en kule med en “soft touch”. En ren kopper ekspanderende kule med en kort kontaktflate som resulterer i mindre anspenning i løpet.

VRG3 “Ekspanderende kule” er tilgjengelig i alle riflestørrelser, også storvilt.

  • Enestående allsidig ytelse med tanke på penetrering, soppekspansasjon på mykt vev samt beinpenetrering (tynn og tykt). Leverer maksimum vital skade, med minimal inngangssår på verdifulle kjøttseksjoner.
  • Blyfri kule.
  • VRG3 Bushmaster er en ekspanderende ren kopper kule med patentert messingstempel teknologi.
  • På grunn av kopperkonstruksjonen ekspanderer soppen på mykt vev, men samtidig hard nok til å motstå de hardeste bein.
  • Begrenset defleksjon hvis en kommer i kontakt med en tykk gren, sammenlignet med spitzer kuler.
  • Stor meplat med synlig åpen inngang og sårkanal.
  • VRG3 er tilgjengelig fra .22 kaliber opp til 577NE.Storvilt rifler genererer kan generere ekstreme trykk. Peregrine kulen genererer mindre trykk og mindre rekyl, en livredder! På grunn av sitt unike design, utkonkurrerer den sine konkurrenter med nesten 15 meter i sekundet i magnum rifler. Den vil ikke deformeres eller deflektere I kontakt med bein, og fortsetter sin kurs og treffer til slutt det vitale. En rett sårkanal med overlegen penetrering ble oppnådd og 100% kulebevaring ble målt ved kuleoppsamling.
1901251147941
1 Produkter
50000481
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.