Swarovski EL Range 8X32 TA

Swarovski EL Range 8X32 TA

Swarovski EL Range 8X32 TA
På lager
kr 34,100.00
Inklusive MVA

 

Swarovski EL Range 8×32 med Tracking Assistant – Hånd kikkert med avstandsmåler.
Swarovski EL Range er en ny høykvalitets kikkert med avstandsmåler, og mange mener dette er verdens beste kikkert med et knivskarpt bilde kombinert med en meget presis innebygd avstandsmåler!

EL Range modellen har et perfekt bilde, svært stort synsfelt, og selvfølgelig gir Swarovski EL Range perfekt fargegjengivelse.
Bokstavelig talt gir denne kikkerten det bredeste synsfeltet i sin klasse, ekstremt høy lysgjennomgang, presis og nøyaktig måling, lavest vekt er noe av den som kjennetegner denne serien.

Avstandsmåling utføres lett med en knapp som er gunstig plassert, og denne utgaven måler avstander opptil 1375m, og i tillegg oppgir den også kompensasjon for sikte høyde i synsfeltet.

På en måte har Swarovski satt en ny standard for Kikkert med avstandsmåler, og Swarovski EL Range er helt klart et førstevalg for deg som ønsker det beste til jakt og tur bruk.


Leveres med komfortabel bære reim, lomme for reservebatteri, Snap Shot Adapter, beskyttelses veske, beskyttende okular deksel og reservebatteri.

2312111335691
1 Artikkel
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.