Prey Deep Target 8,5cm 15g - Gold Tail

Prey Deep Target 8,5cm 15g - Gold Tail

Prey Deep Target 8,5cm 15g - Gold Tail
På lager
kr 169.00
Inklusive MVA

 

Wobblerserien Prey Target har mange bruksområder, men er også spesielt god til laksefiske. Modellene har utmerket seg med veldig gode og stabile svømmeegenskaper i strømmende vann. Dette gjør Prey Target til en utmerket wobbler til harlingfiske. Disse modellene har i tillegg kasteegenskaper som er meget gode. Dette er altså wobblere som passer utmerket til det landbaserte fisket etter laks i elvene våre. Dette er redskap man kan kaste langt nok med normalt haspelutstyr til laks. I Salmon-serien er det utviklet en del farger som retter seg mot nettopp laksefiske i elv. Mange av fargene henter inspirasjon fra fargen «Bleeding Herring» som gjennom mange år har oppnådd status som en storfiskfanger av rang! Flere av fargekombinasjonene i denne serien er laget med tydelige kontrastfarger og med innslag av UV, noe som har blitt veldig populært! Selv om menneskeøyet ikke fanger opp UV uten UV-lyskilde, er det erfart at fettfinnefisk som ørret, røye og laks liker denne lyskilden, som finnes i det naturlige dyrelivet under vann. Laksefiske i elv er av de særegne fiskeriene som kjennetegner Norge. Det er derfor veldig spennende for oss å kunne ha utstyr som er spesialtilpasset nettopp dette. Skitt Fiske!

Prey Deep Target 8,5 cm, Deep Runner: Denne modellen veier 15 gr. og er synkende. Den er utstyrt med en dyptgående skje som trekker den dypere ned enn standard modellen. Brukes gjerne i dypere partier av elva, f. eks. i dype høler, ved høy vannføring eller i begynnelsen av sesongen hvor det ofte er gunstig å komme ned til laksen.

2305201216347
1 Artikkel
No reviews

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.