Sølvkroken Spesial Classic Zebra C/R

Sølvkroken Spesial Classic Zebra C/R

Sølvkroken Spesial Classic Zebra C/R
Vekt
På lager
kr 89.00
Inklusive MVA

 

Sølvkroken Spesial Classic Zebra serien har hentet inspirasjon fra sebraens striper. Reslutatet er et effektivt og spennende mønster i farger vi har tro på at skal funke på både fjellørret i Setesdal og storrøye i Troms!

Spesial classic har vært en bestselger til ørret- og ferskvannsfiske helt siden 1930. Originalen fra Sølvkroken er et must ti lalle typer ferskvannsfiske! Sluken har en gange som er uimotståelig for ørret og annen edelfisk. Sølvkroken har gitt Spesial Classic fargekombinasjoner og mønstre som vi vet er effektive og som passer alle typer forhold og vær.

Sluken kan sveies inn fort eller sakte, alt etter hvordan fisken er i "bettet". Husk på at ørreten ofte angriper det som bryter et normalt bevegelsesmønster. Det kan derfor være lurt å sveie inn med forskjellige hastigheter, og du kan gjerne legge inn små pauser i innsveivinga.

220223168750
1 Produkter
7056960212055
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.