• På salg!
  • -40%
Aclima De Marius Pulseheater Norefjell

Aclima De Marius Pulseheater Norefjell

Aclima De Marius Pulseheater Norefjell

Ikke på lager
kr 149.40 kr 249.00 -40%
Inklusive MVA

 

DesignWool Pulseheater er en håndleddsvarmer med tommelhull som skal hindre kald luft å slippe inn i åpningen mellom genser og hanske, den kan også brukes som en forlengelse av genser eller jakke for ekstra varme. Øverst ved håndleddet er det en vevet Marius by Aclima logo. DesignWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det tradisjonelle Marius mønsteret går rundt hele håndleddsvarmeren.

DesignWool er deilige ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er gode basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme.


Det klassiske Marius mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953. Mønsteret ble oppkalt etter slalåmkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen og er det mest vanlige strikkemønsteret i Norge. I dag er dette mønsteret blitt et ikon for norske tradisjoner innen håndarbeid og design.

1709211850286
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.