Orange Posh Sunray

Orange Posh Sunray

Orange Posh Sunray
Størrelse
Produktet er tilgjengelig med andre valg
kr 69.00
Inklusive MVA

 

Den originale Sunray Shadow ble bundet av Ray Brooks og er et mesterverk i all sin enkelhet, og den ultimate minimalistiske tuben som ved variasjon av ulike lengder fisker godt på alle typer vannstand og tider på døgnet. Sunrays er en fluetype som nesten alltid fisker godt med sin slanke profil og livlige vinge. Våre Sunrays er laget av topp kvalitets materialer med nydelige taperte vinger som fisker minst like bra som de ser ut. Vi tør våge påstanden, du finner ikke finere på markedet! Posh Sunray er rett og slett en litt mer jålete utgave som vi har laget som en mellomting mellom en klassisk Sunray og en Templedog. Litt kraftigere dresset enn Sunray og vesentlig mindre enn Templedog. Et veldig godt kompromiss som har vist seg å fiske svært bra. Fluene er bundet på plastikk tuber med farge som utgjør selve fargen kroppen, det er undervinge av revehår for litt volum samt å støtte opp overvingen av geit. Fluene kommer med vår custom syntetiske Jungle Cock som er laget av et fleksibelt og nærmest uslitelig materiale.

Blue Posh Sunray: Den blå utgaven fisker fantastisk i klare- og brefargede elver som f.eks i Lærdalselven, Stryn og Aurlandselva i Norge.

Orange Posh Sunray: Sterkt humusfargede elver og tidligfiske/flom.

Yellow Posh Sunray: Farge som fungerer godt under dagfiske i de fleste typer elver om de er klare eller humusfarget.

Green Posh Sunray: Veldig god farge for klare elver og de mer humusfargede ved normal vannføring og finvær.

220613177304
0 Produkter
50001367
No reviews

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.