Røssler TITAN 6 i .308, Glaciers Nunatak & A-Tec V2

.

Riflepakken med Røssler TITAN 6 i Black Matt Synt i kaliber .308 kombinert med Glaciers Nunatak 2,5-15x50 og lyddemperen A-Tec V2 er en super riflepakke der du får god kvalitet, stor fleksibilitet og en superbillig pris!

Her får du et systemvåpen med en utrolig presisjon og store tilleggsmuligheter, samt skikkelig optikk til en god pris fra Glaciers Optics.

I tillegg kommer pakken med ferdigmonterte quick release-ringer slik at våpenet er klargjort for termisk optikk, samt esuper lyddemper i norsk kvalitet.

Se pakkedetaljene nedenfor samt les gjerne mer om hvert produkt i pakken. Dette er et skikkelig godt tilbud om du ønsker kvalitet og fleksibilitet, men uten at det koster skjorta!

 

Spar hele 25% - kun 23.490,-!

.

kr 23,490.00 kr 31,314.00 -kr 7,824.00
Inklusive MVA

Pack description

Pakkens innhold er som nevnt nedenfor, og klikk deg gjerne inn på hvert enkelt produkt for å lese mer om dem. Se også beskrivelse lenger ned:

 

Røssler TITAN 6 Black Matt Synt i kaliber .308.

Glaciers Nunatak 2,5-15x50 SF IR kikkertsikte. (NB: Tilgjengelig fra desember 2024)

A-Tec V2 lyddemper.

Nordic Hunting QR-ringer for kikkertmontasje.

Weaver base nr. 35 og 40A for montasjebaser.

 

Alt dette får du ferdig montert og med grovjustering av kikkertsiktet, og til en svært god pris:

 

Kun 23.490,- for hele pakken!

(Fullpris 31.314,-, du sparer 25%)

 

Husk også at vi trenger original versjon av innvilget våpensøknad samt kopi av legitimasjon tilsendt ved nettkjøp. Dette må være oss i hende før vi kan sende deg våpenpakken og sendes til:

 

BUAS Outdoors AS

Sandnesveien 20

4330 Ålgård

 

 

 

Pack content

Røssler Titan 6 Black Matt Synt .308


Røssler TITAN 6 er en perfekt rifle til det som for mange er en allsidig norsk jakthobby. Her får du fantastisk kvalitet kombinert med en fleksibilitet som kan dekke mange jakttyper, og alt dette til en fornuftig pris.

Her får du et systembasert våpen med en utrolig presisjon og skikkelig avtrekk som du kan bygge og ha til mange forskjellige jaktformer – og livet ut!

 

Røssler TITAN 6 Black Matt Synt .308 er, som navnet tilsier, en rifle som er bygget med et svart løp i matt finish og med syntetisk stokk i kaliber .308. Den er ferdig gjenget i 14x1 for lyddemper.

Se gjerne Røssler-menyen vår for en oversikt over andre systemvåpen fra Røssler samt forskjellige deler til systemvåpenene fra Røssler. Ta også gjerne en kikk på oversikten over våre våpenpakker med Røssler-rifler.

 

Ekte høyteknologisk håndverk

Røssler er et lite familiedrevet selskap med base i Kufstein i Østerrike, og som har produsert jaktrifler med dedikasjon og av høy kvalitet siden 1996. Siden oppstarten har selskapet produsert over 30.000 våpen, og i mange år har TITAN-serien vært populær og ettertraktet blant jegere over hele Europa.

TITAN-modellene imponerer med sin presisjon, enkle og intuitive håndtering, den solide utførelsen og det elegante designet. Kort sagt, dette er våpen du kan stole på, men som også er fleksible og har sin egen personlighet. Dette er fordi jaktriflene kan tilpasses og settes sammen til hver enkelt jeger og hans eller hennes unike ønsker og behov.

 

Overlegen sikkerhet

Røssler TITAN 6 er en bolt-action jaktrifle med klassiske roterende bolteanordninger. Riflen har fått navnet ut fra sluttstykkesystemene – de seks låseklakkene på bolten låses direkte inn i løpet og representerer dermed det sikreste låsesystemet i denne våpenkategorien. Den store kontaktflaten gjennom det høye antallet låseknaster sikrer optimal sikkerhet.

Sikringen sitter ovenfor pistolgrepet som en haglesikring, og der har du tre punkter. I det mellomste punktet kan du lade og tømme, mens trekker du den helt bak er også bolten låst. Helt fram kan du lade, tømme og trekke av – da er den usikret. Dette er et enkelt trepunkts sikringssystem, men som også er tilnærmet lydløst sammenlignet med en del andre våpen der man gjerne har en metallisk klanglyd i funksjonen. Dette kan du ha god nytte av i en jaktsituasjon der slik lyd kan utgjøre forskjellen på om viltet oppdager deg eller ei.

 

Stor fleksibilitet

Med et systemvåpen fra Røssler får du en uvurderlig fleksibilitet når du er ute på jakt. TITAN 6 lar deg enkelt bytte løp når som helst. Med bare noen få raske steg kan du endre kaliberet på våpenet ditt for å gjøre tilpasninger til jaktforholdene eller hva du jakter på. Alt du trenger er derfor én enkelt bolt-action rifle for å være godt utstyrt for både posteringsjakt og drivjakt på det meste av jakt – og uten at du trenger å punge ut med tusenvis for å få våpen i forskjellige kalibre.

Du kan bytte ut løpet på din Røssler til alle andre standardkaliber. Skal du på magnumkaliber så må du også bytte bolten, men kjøper du den i et magnumkaliber kan du bytte ut løpet til alle magnumkalibre uten å gjøre noe mer. Det er imidlertid ikke noe problem i å få tak i en ny bolt som kan ha begge deler.

Her velger du altså hvilket kaliber du vil ha på våpenet ditt alt etter hva slags jakt du skal ut på. Skal du på elgjakt og synes at 6,5x55 blir litt i minste laget og trenger noe med mer «punsj» i, så kan du for eksempel sette på en 9,3 62-pipe slik at du har en grov elgbørse.

Måten dette gjøres på er å løsne to kjefteskruer, ut med låskassen og løsne to umbrakoskruer under låskassen, trekke ut løpet, sette inn det nye og stramme til skruene igjen. Og vipps, så har du enkelt byttet kaliber på rifla di!

Du kan spare ganske mye penger når du kun trenger å kjøpe et nytt løp sammenlignet med å kjøpe flere våpen med forskjellige kalibre.

NB: Ekstra løp kjøpes separat – se Røssler-menyen vår eller ta kontakt for hvilke alternativer vi har på lager eller kan skaffe.

 

Ekstrem hastighet

Bedre tilpasningsmuligheter er lik større suksess: Slagstiften spennes opp på en måte som muliggjør rask og enkel bolthandling, og tenningstiden på 1,7 millisekunder er en av de raskeste i verden. Den komfortable og raske ladingen av våpenet øker hastigheten din og gir en klar fordel i enhver jaktsituasjon.

 

Den høyeste presisjon

Påliteligheten til TITAN 6 og dens skytepresisjon kommer av at den er produsert med høy kvalitet både i produksjonsprosessen og gjennom materialene som brukes. Ved å benytte den nyeste teknologien og samarbeide med partnere med lang tradisjon og ekspertkunnskap, produserer Røssler i henhold til de høyeste kvalitetsstandarder. Suksesshistoriene, kundetilfredsheten og den stadige suksessen på det internasjonale markedet er alle bevis på konseptet til Røssler.

Ellers er Røssler en lettvektsrifle som ligger på rundt 3 kg., og det med hele 56 cm. pipe. En slik lang pipe går ikke utover totalvekten på grunn av at låskassen er laget i aluminium som trekker ned vekta mye.

 

Med en Røssler får du med andre ord svært mye våpen for pengene i tillegg til at du har mulighet til å bytte ut delene for å få våpenet i andre kalibre – det sparer du både tid og penger på!

.

Husk å sende oss innvilget våpensøknad i original versjon samt kopi av legitimasjon. Sendes til:

BUAS Outdoors AS

Sandnesveien 20

4330 Ålgård

Glaciers Nunatak 2,5-15x50 SF IR


.

Glaciers Nunatak 2,5-15x50 SF IR er en allsidig riflekikkert med forstørrelse fra 2,5x til 15x, perfekt for både nært hold og lange avstander.

Den store 50 mm objektivdiameteren og multicoatede linser sikrer maksimal lysgjennomgang og klarhet, selv under dårlige lysforhold.

Med en robust 30 mm tube, vanntett konstruksjon og parallaksejustering fra 10 meter, er denne kikkerten bygget for å prestere under alle forhold og lengre avstander.

Den har seks nivåer av rødpunktsikte for rask målretting, og klikkjusteringen på 1 cm / 100 m gir nøyaktig innstilling. Med en komfortabel øyeavstand på 95 mm og dioptrisk kompensasjon fra -3 til +2, gir Nunatak både presisjon og komfort i én pakke.

.

Forstørrelse 2,5 - 15 x
Objektivdiameter/lysåpning 50 mm
Tubediameter 30 mm
Linsecoating Multicoating
Synsfelt ved 100 m 16,6 - 2,8 m
Utgangspupill 9,5 - 3,3 mm
Øyeavstand (eye relief) 97 mm
Dioptrisk kompensasjon -3 til +2
Klikkverdi 1/4 MOA
Maksimal justering 110 MOA
Parallaksejustering 9 m -
Styrke rødpunkt Seks nivåer
Batteritype CR2032
Vanntett Ja
Vekt 643 gram
Lengde 373 mm

A-Tec V2


Lyddemperen A-Tec V2 er bygget på de samme prinsippene som den populære og solide H2-versjonen fra A-Tec, men er bare en kortere utgave.

Dette er en moduldemper der du kan bygge demperen slik som du vil – du kan lage den kortere eller lengre alt ettersom hva som passer deg, samt at du kan sette på en bremsmodul.

Lyddemper kan bygges helt ut fra dine behov og ønsker, og dette gir en vesentlig større fleksibilitet sammenlignet med mange andre lyddempere i markedet. Og til en fornuftig pris ikke minst.

A-Tec V2 er det åpenbare valget for mange norske jegere!

Se nedtrekksmenyene for å finne de kalibrene og modellene vi har inne.

Nordic Hunting Montasjeringer QR 30mm stål

Ringer til montasje av kikkertsikte på rifle. Passer til kikkertsikter med 30 mm. i diameter.

Laget i solid stål og kommer med fire sterke torx-skruer på hver ring, samt en tilhørende torx-nøkkel for festing av skruene.

Quick release-funksjonen gjør at du enkelt og raskt kan demontere og bytte kikkertsikte uten verktøy. Kommer i størrelsene lav (4,5 mm.), medium (7 mm.) og høy (13 mm.).

Weaver base nr35


Aluminiumbase for montering av Weaver kikkertmontasje/ringer.

 

Weaver base Nr.35 passer bl.a. til Remington 700 serien, Howa 1500 serien, Sauer 200, Weatherby Vanguard.

Weaver base nr40A


Aluminiumbase for montering av Weaver kikkertmontasje/ringer.

 

Weaver base Nr.40A passer til bl.a. Ruger M77 (Round Top) og Sauer 200.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)
. Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å tilpasse innhold, for å analysere trafikk, og for å forbedre tjenesten på nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler i tråd med personvernbestemmelsene.